Remontit

Laitetaanko keittiön kalusteet uusiksi? Tai kylpyhuoneeseen kunnon remontti? Tarvitsetko huoneistoremonttia kotiisi tai sijoitusasuntoon?

Ammattitaidolla hoidetut remontit saat meiltä. Oli kyseessä pienempi saunaremontti tai suurempi keittiöremontti, ota meihin yhteyttä!

Kylpyhuoneremontti

Epäiletkö kosteusvauriota? Kutsu meidät paikalle ja tutkitaan asia. Remontti alkaa huolellisella purkamisella, jotta voidaan varmistaa, onko rakenteissa kosteutta vai ei. Jos kosteutta löytyy, niin kostuneet rakenteet kuivataan tai uusitaan. Laadukas vedeneristystyö ei ole helppoa: se vaatii asiantuntijaltakin rutkasti kokemusta. Olemme toimineet alalla jo 20 vuotta, joten meidän käsiimme voit uskoa vaativankin kylpyhuoneremontin!

Kylpyhuone on myös tärkeä osa kotia: uusimalla kylpyhuoneen nostat asuntosi arvoa jopa huomattavasti!

Saunaremontti

Onko saunallasi jo ikää? Ei hätää, päivitetään se yhdessä tähän päivään. Saunaremontti on rakennusteknisesti yksi kodinhaastavimmista kohteista, sillä se on sekä kuuma että kostea tila. Sen vuoksi sauna onkin potentiaalinen homevaurion pesä. Ota meihin yhteyttä ja huolehdimme saunasi kuntoon!

Keittiöremontti

Keittiöremontti vaatii huolellisen suunnittelun. Käymme kanssasi huolella läpi keittiön putket ja nurkat, jotta remontti sujuu mutkattomasti ja voit nauttia uudesta keittiöstäsi vuosikymmenienkin päästä.

Huoneistoremontti

Vaihtaako asuntosi omistajaa? Muutitko juuri uuteen kotiin? Olisiko nyt sopiva hetki huoneistoremontille? Osaavissa käsissä huoneistoremontti sujuu nopeasti ja sulavasti. Käymme kanssasi huolella läpi kaikki yksityiskohdat, jotta saat juuri omannäköisesi asunnon.

RAKENNUSPALVELUT JA SANEERAUKSET AMMATTILAISELTA

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja uudisrakentamiseen sekä saneeraukseen. Keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, uudisrakentaminen sekä maalaukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!